Vårt nye jagerfly har ankommet Geiteryggen

Søndag 27. august ankom vårt nye jagerfly av typen Aero L29 Delfin Geiteryggen flyplass. 11 måneder etter at brannen rammet oss har vi nå fått tilbake halvparten av de tapte flyene. Første mulighet til å se L29'en blir under Telemark Airshow 3. september.

Publisert: 09. sep. 2017 0

Flynytt: Nok et nytt fly til Russian Warbirds of Norway

Flynytt: Foreningen er i ferd med å bygge opp igjen flyparken etter den tragiske brannen på Geiteryggen i fjor.

Publisert: 24. juli 2017 0

Opprydding er i gang

Fire måneder har gått siden brannen som rammet flymiljøet på Geiteryggen. Nå er endelig oppryddingen på området i gang. Dette har tatt tid fordi politi, forsikringsselskap og eiere skal få sagt og gjort sitt. Fortsatt er ingenting bestemt i forhold til fremtiden og et nytt bygg. Dette jobbes det med på spreng hver uke.

Publisert: 04. feb. 2017 0

Midlertidig rom for vår drift

Russian Warbirds har vært svært heldig å få låne et lite kontor i et av de andre hangarbyggene på Geiteryggen. Det er svært viktig at vi har en egen "base" der vi så smått kan starte med oppbyggingen. Her har vi mulighet til å legge nødvendig utstyr i forbindelse med flyginger med vår Yak-52 og Antonov.

Publisert: 30. nov. 2016 0

Se vår nye Yak-52!

For en liten stund siden kom vår nye Yak-52 til Geiteryggen og foreningen vår. Et skikkelig strøkent eksemplar. Flere turer har allerede blitt fløyet og det er nå muligheter for støttemedlemmer å få seg en tur.

Publisert: 30. nov. 2016 0

Warbirds of Norway donerer 10.000,- til RWON

Vi er utrolig ydmyke og glade for å kunne informere at Warbirds of Norway har donert oss 10.000,- til gjenoppbygging av vår forening etter brannen.

Publisert: 27. okt. 2016 0

Etterforskningen fortsetter

Fra Telemarksavisa: Etterforskingen av brannen på flyplassen på Geiteryggen foregår for fullt og politiet i Vestfold har fått assistanse fra Kripos. Mindre enn tre uker etter storbrannen har flyklubben Russian Warbirds kjøpt ett nytt fly.

Publisert: 18. okt. 2016 0

Hva er planen videre?

Litt over to uker har gått siden brannen. Hva har så skjedd? Foreningen jobber intenst med midlertidige lokaler slik at foreningen har et foreløpig sted å starte flyoperasjonene. Antonoven hadde 15.10 årets siste tur og er heldigvis sikret plass inne for vinteren. Det kan også se ut til at foreningens nye Yak-52 har fått plass i midlertidig hangar.

Publisert: 16. okt. 2016 0

Avtale om kjøp av Yakovlev Yak-52 i havn

Det har ikke gått mye tid siden den tragiske brannen på Geiteryggen der blant annet to Yak-52 gikk tapt. Foreningen har jobbet intenst med nye fly og vi var utrolig heldige at nettopp en meget fin Yak-52 skulle være tilgjengelig her i Norge for kjøp nå. Vi kan idag stolt informere at foreningen nå kommer til å starte neste sesong med minst to fly!

Publisert: 15. okt. 2016 0

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.3
Tekst/bilder © Russian Warbirds of Norway 2016 - 2019